Oblíbené, kvalitní a libové hovězí maso s kukuřicí a fazolovými lusky. Podávejte s bramborem. Fazole jsou ceněny pro vysoký obsah vlákniny, která usnadňuje zažívání a snižuje obsah cukru a cholesterolu v krvi. Zdravé hotové jídlo bez lepku, konzervantů, alergenů.
Tuhle jihomoravskou specialitu si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Chcete ochutnat guláš, který vás zaujme svoji jedinečnou vůní a chutí? Tak jste na správném místě! Tahle zvěřinová pochoutka je určena pro všechny gurmány, kteří si rádi vychutnají chuť poctivé české zvěřiny. Bez lepku, alergenů a konzervačních látek.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety). Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.