Kousky kuřecího masa dušené doměkka se zeleným hráškem a cibulkou. Připraveno podle zásad SCD.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se může podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou těstoviny z hrachové mouky.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba, nebo třeba pro přípravu rychlého vepřového guláše. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba. Bez alergenů a lepku.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu. Bez alergenů a lepku jen z nejlepšího masa od lokálního dodavatele.
Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštěnídoma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrnný chléb, nebo grilovaná zelenina.