DVOUPORCOVÁ JÍDLA Počet produktů: 9

Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek
  • 129 Kč Skladem

    Jasný favorit dětí a všech milovníků omáčkových jídel. Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.

    129 Kč
    Skladem
  • 129 Kč Skladem

    Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.

    129 Kč
    Skladem
  • 139 Kč Skladem

    Ostré pokrmy v současnosti dobývají kulinářský svět. Toto pálivé jídlo ocení především milovníci pikantních jídel. Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferonkami. Bez konzervantů, bez "éček", bez alergenů, bez lepku!

    139 Kč
    Skladem
  • 139 Kč Skladem

    Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.

    139 Kč
    Skladem
  • 149 Kč Skladem

    Pravá krémová rajská omáčka postrachem kuchyně? Nikoliv. Tato rajská uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Libové plátky hovězího masa v báječné sladkokyselé rajské omáčce. Tohle jídlo si rychle získá vaši přízeň.

    149 Kč
    Skladem
  • 149 Kč Skladem

    Pečené kuřecí paličky ve směsi fazolí, klobásy a kořenové zeleniny.

    149 Kč
    Skladem
  • 169 Kč Není skladem

    Krakonošova pochoutka je výbornou volbou pro milovníky zvěřiny. Nakrájené kousky nejlepšího jeleního masa ze Šumavy v pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucena červeným vínem a rybízovým džemem.

    169 Kč
    Přidat do košíku Zobrazit
    Není skladem
  • 169 Kč Skladem

    Nejoblíbenější a nejprestižnější jídlo české kuchyně připravené podle osvědčené receptury. Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je zahuštěna smetanou a bezlepkovou moukou.

    169 Kč
    Skladem
  • 169 Kč Skladem

    Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrnný chléb, nebo grilovaná zelenina.

    169 Kč
    Skladem
Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek