Nejprodávanější produkty

Informace

Značky Počet značek: 50

na stránku
Zobrazeno 33 – 48 z 50 položek
  • Bestguarder

    Značka Bestguarder byla založena roku 2005 a od počátku se zaměřuje na vývoj a výrobu vysoce kvalitních a odolných nočních vidění určených primárně pro outdoorové aktivity. Její továrna pokrývá více jak  30.000 metrů čtverečních a má více jak 300 zaměstnanců se specializací na elektrooptické přístroje. Bestguarder potvrzuje svou reputaci profesionálního vývojáře a výrobce nočních vidění důraznou kontrolou kvality. Za účelem vývoje a výroby těch nejkvalitnějších produktů zavedl Bestguarder mezinárodně uznávanou normu ISO 9001. Bestguarder získal i mnoho dalších certifikací jako FCC/CE/RoHS.

  • Brenneke

    Brenneke byla založena roku 1895 ve městě Leipzig v Německu. Už od počátku společnost experimentovala s nejrůznějšími typy munice například už v roce 1905 přišla společnost s prvním brokovnicovým SLUG nábojem a v roce 1917 přišli s nábojem 7x64 a 7x65R které se jen v mírné změně používají dodnes. V současnosti se firma specializuje na loveckou munici do brokovnic a kulovnic a patří k tomu nejlepšímu mezi loveckou municí. Mezi jejich specialitu patří TUG, TAG a TIG střely.

  • BRUNI

    BRUNI je italská společnost zabývající se výrobou plynových zbraní a replik. Z počátku byla společnost Bruni jedním z důležitých dodavatelů zbraňových dílu pro Milánského výrobce zbraní. V 70. letech se Bruni stala samostatným výrobcem plynových zbraní. V současnosti Bruni prodává své zbraně do asi 40 zemí světa a je jedním z největších světových producentů.

  • Česká Zbrojovka

    Závod v Uherském brodě vznikl s cílem přesunout zbrojní průmysl co nejdál od ohrožených hranic. Jednalo se o pobočný závod České Zbrojovky sídlící v Praze s hlavní výrobní halou ve Strakonicích. Z počátku zde byly vyráběny letecké kulomety a signální pistole, v průběhu války se v závodě v Uherském Brodě vyráběly zbraně pro Německé jednotky. Po válce se výroba přeorientovala na zbraně pro civilní sektor.

  • CYBG

  • Federal Amunition

    Historie společnosti Federal Amunition se začala psát 27. dubna 1922 když Charles L Horn obnovil Federal Cartridge Corporation. Horn zahájil distribuční plán který zahrnoval večerky holičství a čerpací stanice. V době Druhé světové války byl se společností sepsán kontrakt na dodávky munice. V průběhu let firma několikrát změnila majitele či byla začleněna do nějaké korporace. V roce 2015 byla vyjmuta z korporace se společností Vista Outdoor. Nyní je Federal Cartridges zcela samostatná a vyrábí prémiovou i klasickou munici pro nejrůznější zbraně.

  • Fiocchi

    Fiocchi je jedním z předních výrobců pistolového střeliva pro sportovní účely. Často jsou jejich náboje voleny jako střelivo na soutěžích. Mezi další úspěšné produkty patří lovecké střelivo od 223 do 338 Lapua Magnum. Fiocchi je jasnou volbou pokud se chcete zlepšovat a používat to nejlepší fabrikované střelivo na trhu.

  • GECO

    Současná nabídka munice GECO je odpovědí na všechny požadavky lovu, sportovní střelby, sebeobrany. Každý náboj je vyroben s maximálním důrazem na přesnost a kvalitu zpracování. Historie společnosti GECO se začala psát již roku 1887, v roce 1906 otevřeli ve Vídni první provozovnu. V roce 1966 došlo ke spojení společností GECO, RWS a Rottweil pod záštitu Dynamit Nobel. GECO začleňuje širokou škálu produktů, což zahrnuje pistolovou/revolverovou munici, diabolky, malorážkovou munici, brokovou, kulovou munici či poplašnou munici.

  • Glock

    Společnost Glock byla založena roku 1963 Gastonem Glockem v Rakousku poblíž Vídně. Společnost byla jednou z prvních, která využila polymeru jako nosné konstrukce rámu zbraně. Krom výroby a vývoje pistolí se Glock zaměřuje i na nože a polní lopatky.

  • Heckler und Koch

    Společnost heckler und koch byla založena Theodorem Kochem Edmundem Hecklerem a Alexem Seidelem v roce 1949 jako firma na výrobu náhradním dílu pro domácí spotřebiče. Jako jedné z mála firem je později HK povoleno vyrábět náhradní díly do zbraní pro policii a spojenecké okupační jednotky během zákazu výroby a vývoje zbraní v Německu. Po Založení Bundeswehru v roce 1955 se Heckler und Koch stává hlavním dodavatelem a přeorganizuje se na výhradně zbrojní společnost.

  • Hikmicro

    Hikvision/Hikmicro

    Tato značka je dobře známá po celém světě. Společnost Hikvision  má nyní více než 34 000 zaměstnanců, z nichž více než 16 000 jsou inženýři v oblasti výzkumu a vývoje. Společnost každoročně investuje 7 - 8 % svých ročních tržeb z prodeje do výzkumu a vývoje za účelem pokračující inovace produktů. Vzhledem k silnému růstu prodejů termovizí značky Hikvision zřídil výrobce Hikvision pro termovize vlastní značku Hikmicro. Od konce minulého roku tedy zákazníci najdou termovizní řadu produktů Hikvision právě pod novou značkou Hikmicro.

    Centra výzkumu a vývoje jsou zaměřena na celosvětové výzkumné a vývojové centrum v Montrealu, Kanadě a Silicon Valley v Kalifornii v Severní Americe, stejně tak jako v Pekingu, Šanghaji a Chongqingu.

    Společnost Hikvision zřídila jednu z nejrozsáhlejších marketingových sítí v průmyslu, zahrnující 33 zámořských regionálních dceřiných společností, což zajišťuje rychlou reakci na potřeby zákazníků. Produkty společnosti Hikvision slouží různorodému účelu jako například projekt bezpečného města v Soulu, Jižní Korei, přístav Dun Laoghaire v Irsku, milánské letiště Malpensa a Bank of India.

    Na přelomu let 2020/2021 se výroba outdoor termovizí osamostatnila do značky Hikmicro.

  • IMI (IMI Systems)

    IMI Je Izraelská společnost zabývající se vývojem a výrobou krátkých a dlouhých palných zbraní především pro izraelskou armádu. Jejich zbraně jsou však používány po celém světě. Mezi nejznámější produkty patří bezesporu Galil, Tavor, UZI či Desert Eagle. Zbrojovka byla založena roku 1933 jako továrna na pistole.

  • J.G.S.

  • KelTec

    Společnost KelTec byla založena roku 1991 jako CNC výrobce součástí pro společnost Grendel. První pistoli vyrobil KelTec roku 1995 jednalo se o model P11. Kel Tec patří mezi 5 největších výrobců zbraní ve spojených státech a jejich výrobky patří mezi ty nejkvalitnější.

  • NIKKO STIRLING

    Nikko stirling je společnost založená roku 1956 s cílem dodat lovcům a sportovním střelcům přesně to co potřebují, výkonné, kvalitní a dostupné optické zaměřovače. Pro nejrůznější potřeby. Z široké nabídky nikko stirling si vybere opravdu každý ať už rekreant tak profesionál. Profesionálové zajisté ocení Gold Crown edici která je vybavena tím nejlepším.

  • Ruger

    Ruger je americká společnost sídlící od roku 1949 v Southportu. Při vývoji první pistole došlo ke spojení Japonské pistole Nambu a Německého Walthera P38. Už od počátku se zbrojovka zaměřovala na vývoj pistolí a pušek pro sportovní účely. V posledních letech však rozšířila svou produkci i mezi pistole pro osobní ochranu a další zbraně, v současnosti se jedná o relativně velkou firmu která vyrábí snad všechny typy ručních palných zbraní.

  • RWS

    RWS je společnost založená roku 1931 jako součást Dynamit Nobel. Společnost RWS se zabývá vývojem a produkcí především loveckého a sportovního střeliva. Střelivo produkují hned v několika kategoriích dle přesnosti zpracování a použitých materiálů. RWS se může chlubit tím že, jako jedna z mála firem mají i vlastní továrnu díky tomu je výroba pod neustálým dozorem specialistů. Náboje RWS patří mezi světovou špičku v přesnosti a spolehlivosti ať už jde o malorážkové či velké lovecké ráže vždy se dbá důraz na preciznost. Mnoho sportovních střelců vyhrává nejen díky svým excelentním výkonům ale i díky výkonům RWS.

  • Sellier a Bellot

    Roku 1893 byla v Praze zaregistrována značka Sellier a Bellot zanedlouho po té byla zahájena produkce loveckých nábojnic. V průběhu První světové války razantně stoupla produkce, především mezi vojenskými nábojnicemi. Po válce se společnost přesunula z Prahy do Vlašimi aby mohla dále růst. Po Druhé světové válce byla společnost znárodněna a získala monopol na výrobu munice pro Československou armádu.

  • SK (Lapua)

    Nammo je jeden z největších světových výrobců a dodavatelů střeliva a střeleckého materiálu pro civilní i vojenský sektor. Společnost sídlí v Norsku, zaměstnává asi 3000 lidí a přímé zastoupení má ve 14 zemích. Společnost Nammo zaštituje výrobce jako Lapua, SK, Vihta Vuori, Hanssen Pyrotech a Berger Bullets. Společnost vznikla v roce 1998 na základě sloučení tří hlavních společností vojenského průmyslu: Celsius AB, Patria Oyj, and Raufoss ASA.

  • Taurus

    Taurus je Brazilská zbrojovka, která dříve vyráběla nářadí. V současnosti vyrábí zbraně helmy a ochranné pomůcky pro civilní i vojenský sektor. První revolver Taurus spatřil světlo světa v roce 1941 jednalo se o model 38101SO. Již v roce 1968 se společnost usadila na americkém trhu. V současnosti se Taurus zaměřuje na výrobu revolverů a obraných pistolí.

     

  • VANGUARD

    Vanguard byla založena roku 1986 jako malá společnost jež vyráběla foto příslušenství jako stativy či obaly. Postupem času se společnost dostala na špičku mezi výrobci a prodejci fotopříslušenství jejich stativy a batohy patří mezi ty nejpopulárnější. Jak šel čas společnost hledala své další uplatnění a našla ho mezi myslivci a střelci pro které vyrábí optické zaměřovače stativy pro zbraně, obaly, kufry či batohy. Mezi fotografy vyniká svými stativy, obaly a monopody. Vanguard vyrábí ale i dalekohledy či příslušenství do přírody.

  • Walther

    Společnost Walther byla založena roku 1886 Carlem Waltherem jako prodejna zbrani v malém městě v Německu Zella Mehlis. Později začali prodávat lovecké a sportovní zbraně. První pistole se začali vyrábět až pod vedením nejstaršího syna Carla Walthera, Fritze Walthera. První zbraně byly v rážích 6,35 či 7,65 až v pořadí devátý model byl v ráži 9mm. V roce 1931 se zahájila výroba první policejní pistole PP a PPKs.

  • WINCHESTER

    Winchester repeazing fireamrs je společnost sídlící ve státě conecticut a zabývá se výrobou opakovacích zbraní, především pušek a brokovnic, v neposlední řadě také vyrábí střelivo. Zbrojovka byla založena roku 1866, vznikla vlastně restruktulizací společnosti New Heaven arms Oliverem Winchesterem který zde vlastnil značný podíl. První puška slavný model 1866 přímo vycházela z klasické Henryovky s okrajovým zápalem, avšak disponovala řadou vylepšení kvůli kterým se proslavila. První puškou společnosti Winchester se středovým zápalem byla puška model 1873. Od roku 1883 spolupracoval se společností Winchester John Browning který navrhl celou řadu brokovnic a opakovaček.

  • ZINK-FEUERWERK

  • ZORAKI

    ZORAKI je turecká zbrojovka zaměřující se na plynové repliky zbraní. V mnohých by Turecký výrobce mohl vyvolávat nepříjemné pocity v břiše. Avšak plynové pistole ZORAKI vyráběné společností Atak Arms patří mezi špičku i co se kvality týče. Dále se Zoraki zabývá i výrobou vzduchovek. Zoraki byla dříve součástí společenství několika firem až od roku 2006 se stala zcela samostatnou, můžeme tak mluvit o relativně mladém avšak kvalitním a cenovém dostupném výrobci plynových zbraní.

Zobrazeno 33 – 48 z 50 položek