Nejprodávanější produkty

Informace

Prohlédnuté produkty

Jelení ragů 600g /Krakonošova pochoutka/ (2 porce) Zobrazit větší

Jelení ragů 600g /Krakonošova pochoutka/ (2 porce)

EM10015

Nový produkt

Krakonošova pochoutka je výbornou volbou pro milovníky zvěřiny. Nakrájené kousky nejlepšího jeleního masa ze Šumavy v pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucena červeným vínem a rybízovým džemem.

Více informací

179 Kč s DPH

Více informací

Informace o produktu

POTRAVINA BEZ LEPKU, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)

Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy

Počet porcí: 2

Obsah: maso 200 g, celkem 610 g

Složení: jelení maso (31%), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), voda pitná, červené víno, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), cibule, slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citron, sůl, divoké koření

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje celer

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců. 

Výživová hodnota

 

na 100 g

na porci

Energie

kcal

112

341

Energie

kJ

468

1427

Bílkoviny

g

6,7

20,4

Tuky

g

5,3

16,2

Sacharidy

g

9,3

28,4

Cukry

g

4,5

13,7

Sůl

g

1,5

4,5

Sodík

g

0,6

1,8

Vláknina

g

0,8

2,4

Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: