Nejprodávanější produkty

Informace

Prohlédnuté produkty

Špaňelský ptáček s rýží 410g Zobrazit větší

Španělský ptáček s rýží 410g

EM800012

Nový produkt

Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Přílohou je dušená rýže do­chucená jen solí.

Více informací

125 Kč s DPH

Více informací

Informace o produktu

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, CELIAK, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV

Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, s přílohou

Složení: rýže parboiled (41,5 %), hovězí maso zadní (15,9 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná  pepř..

Nutriční hodnoty na 100 g.: Energetická hodnota 972 kJ/239 kcal, Tuky 10,7g, Nas. mastné kyseliny 2,4g, Sacharidy 24,4g, Cukry 4,6g, Bílkoviny 10,8g, Sůl 2,3g.

Počet porcí: 1

Informace pro alergiky: hořčice, vejce

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.

Způsob přípravy (ohřívání) Komplet Menu

1) V mikrovlnné troubě - jídlo přendejte na talíř a ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.

 

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: